Úvod » DELIKATESY » Galantine au foie de canard et aux cepes 100g
V Galantince se snoubí chutné srdce z Foie gras, potažené rafinovaně vyváženou směsí kachního a vepřového masa, která nutně uspokojí vaše chuťové buňky jak v kombinaci se sladkým vínem, tak s jemnějšími víny z oblasti Cahors.
Příprava: Galantinka by měla být den předem umístěna v chladničce. Patnáct minut před podávaním ji vyjměte, otevřete oba konce a stistkněte jedno z vík tak, abyste ji vytlačili na talíř.
Podávání: Pokud podáváte Galantinku jako předkrm, pokrájejte jí na plátky a prezentujte na opečeném chlebu, či toustovém chlebu. Galantinku zároveň můžete přidat nakrájenou na plátky do vámi oblíbeného salátu.
Složení: Libové a tučnější vepřové maso, kus kachního foie gras 35%, kachní maso 20%, hříbky 10%, sůl, pepř.
2 - 4 porce
Balení: 100g