Úvod » DELIKATESY » Hotové speciality

DELIKATESY / Hotové speciality

Řadit podle 
Výrobce  

Kachní "parmentier" na hříbkách je delikátní pochoutka z kachního masa a hříbků s krémovou bramborovou kaší. Podávání: Po otevření sklenice a odstranění zavařovací gumičky, přidejte trochu sýra (rocamadour, cantal, ementál,...) a zahřejte v elektrické troubě 20 minut při teplotě 200°C. Podávejte s hlávkovým salátem. Sklenice takto otevřená na vašem talíři nabízí elegantní prezentaci , která potěší
naše cena 300 Kč

Parmentier de canard aux cèpes 330 g
novinka


Gurmánský Cassoulet s kachním konfitem Ve francouzské gastronomické perspektivě představuje vychutnávání Cassoulet velký okamžik. Jedná se o odkaz na tradiční odbornost předků francouzského venkova jihozápadu. V každém místě připravují Cassoulet podle vlastního domácího receptu, ale kraj Quercy je považován za oblast, kde můžete tuto pochoutku vychutnat v té nejzdařilejší podobě.Složení: bílé
naše cena 500 Kč

Cassoulet gastronomique aux manchons de canard confits 1000 g


Ve francouzské gastronomické perspektivě představuje vychutnávání Cassoulet velký okamžik. Jedná se o odkaz na tradiční odbornost předků francouzského venkova jihozápadu. V každém místě připravují Cassoulet podle vlastního domácího receptu, ale kraj Quercy je považován za oblast, kde můžete tuto pochoutku vychutnat v té nejzdařilejší podobě. Složení: Fazole, pravé vepřové klobásy z Toulouse
naše cena 550 Kč

Cassoulet au confit d'oie 840g


Husí ragú na víně Cahors Složení: 52% nevykostěného husího masa, víno Cahors 26%, žampiony, mrkev, šalotky, česnek, sůl, cukr, koření. Podávání: Ohřát v mikrovlnce nebo na malém ohni v kastrolu a podávát s bramborami, připravenými na páře, nebo s bramborovou kaší či s čerstvými těstovinami. Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 1430 kJ (347 kcal), množství tuků 34 g, z toho nasycených
naše cena 600 Kč

Gibelotte d'oie au vin de Cahors 700g


Kachní prsíčka na lesní omáčce Složení: Kachní prsa, směs lesních hub z Quercy, víno z Madeiry, škrob, šalotky, sůl, česnek, pepř Podávání: Toto jídlo s omačkou je již hotové. Stačí je ohřát v mikrovlné troubě, nebo v kastrolu na malém ohni. Ideální přílohou jsou opékáné brambory, či krokety. Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 2250 kJ (556 kcal), množství tuků 57 g, z toho nasycených
naše cena 700 Kč

Magret de canard sauce forestière 600g


Výběrové zelené fazole s kachním konfitem. Příprava: Položit kachní maso na fazole nejlépe do větší hliněné zapékací misky, posypat vše strouhankou a nechat gratinovat v troubě. Podávání: Podává se samotné, či s chlebem. Složení: 2 konfitované kachní stehna, výběrové zelené fazole, vývar z kachny, sůl. Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 974 kJ (235 kcal), množství tuků 21 g, z toho
naše cena 700 Kč

Flageolette au Confit de Canard 1000g

YjZkN