Chuť: Třešňově červená barva s dobrou intenzitou. Komplexní aroma, s vůní kompotového ovoce, švestek a ostružin, na kořeněném a kouřovém pozadí, s tóny tabáku a kůže. Vůně je silná, masitá, kulatá s leštěnými tříslovinami, vyváženou kyselostí a dlouhou dochutí.
Servírování: Podáváme při teplotě 16 - 18 °C. Podáváme s bílým a červeným masem, pečeným nebo grilovaným. Hodí se ke zvěřině (jelen, divočák, srnec), k dušenému masu, foie gras a sýrům.
Lokalita: Severovýchod Španělska, oblast Cariňena, nahnědlá vápenitá půda nad řekou Ebro.
Odrůda: 50% Garnacha, 30% Tempranillo a 20% Syrah
Původ: Tento Cariněnský kraj je považován za jednu z nejkvalitnějších vinařských oblastí díky kvalitní půdě a podnebí na pěstování vinné révy.