Úvod » DELIKATESY » Cassoulet gastronomique aux manchons de canard confits 1000 g
Gurmánský Cassoulet s kachním konfitem
Ve francouzské gastronomické perspektivě představuje vychutnávání Cassoulet velký okamžik. Jedná se o odkaz na tradiční odbornost předků francouzského venkova jihozápadu. V každém místě připravují Cassoulet podle vlastního domácího receptu, ale kraj Quercy je považován za oblast, kde můžete tuto pochoutku vychutnat v té nejzdařilejší podobě.
Složení: bílé fazole, kachní paličky, pravé vepřové klobásy (libové a tučnější vepřové maso, sůl, pepř), redukce (voda, kachní tuk, mrkev, květák, pórek, celer, tuřín, hrášek, sůl, pepř), rajčatový koncentrát, česnek, sůl, pepř.
Příprava: Přemístěte Cassoulet ideálně do hliněné zapékací misky. Přidejte několik stroužků česneku a posypejte strouhankou. Pečte v rozpálené troubě, dokud strouhanka nezhnědne.
Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 815 kJ (196 kcal), množství tuků 12 g, z toho nasycených mastných kyselin 5 g, sacharidy 14 g, z toho cukry 1 g, bílkoviny 5,8 g, sůl 1,3 g.
Balení: 1000 g - 2porce