Úvod » DELIKATESY » Cassoulet au confit d'oie 840g
Ve francouzské gastronomické perspektivě představuje vychutnávání Cassoulet velký okamžik. Jedná se o odkaz na tradiční odbornost předků francouzského venkova jihozápadu. V každém místě připravují Cassoulet podle vlastního domácího receptu, ale kraj Quercy je považován za oblast, kde můžete tuto pochoutku vychutnat v té nejzdařilejší podobě.
Složení: Fazole, pravé vepřové klobásy z Toulouse (libové a tučnější vepřové maso, sůl, pepř), konfitované husí maso, redukce (voda, kachní tuk, sůl, rajčatový protlak, česnek), mléko, škrob, dextróza, koření, želatina, pórek.
Příprava: Přemístěte Cassoulet ideálně do hliněné zapékací misky. Přidejte několik stroužků česneku a posypejte strouhankou. Pečte v rozpálené troubě, dokud strouhanka nezhnědne.
Balení: 840g - 2 porce