Úvod » DELIKATESY » Terinky

DELIKATESY / Terinky

Řadit podle 
Výrobce  

Tato venkovská terinka představuje jednu z klasických tradičních venkovských specialit kraje Quercy. Podávání: Terinka může být vychutnávána samotná, se salátem, či natřená na čerstvé, či opečené pečivo. Složení: Libové a tučnější vepřové maso, vepřová játra, vejce, mléko, pšeničná mouka, sůl, pepř. Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 877 kJ (211 kcal), množství tuků 16 g, z toho
naše cena 130 Kč

Terrine campagnarde 130g


Farmářská terinka v lanýžové šťávě Podávání: Podávejte samostatně či na salátovém lůžku nebo na opečeném pečivu jako aperitif. Složení: Libové a tučnější vepřové maso, vepřová játra, vejce, mléko, šťáva z lanýžů 3%, pšeničná mouka, sůl, pepř. Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 874 kj (210 kcal), množství tuků 16 g, z toho nasycených mastných kyselin 5,9 g, sacharidy 2,5 g, z toho cukry
naše cena 130 Kč

Terrine campagnarde au jus de truffe 130 g


Delikátní kombinace kachního a vepřového masa spolu s dalšími přísadami vytváří neopakovatelný pocit jemnosti a ušlechtilosti a tím se stává skutečným vstupem do gastronomického kraje Quercy. Podávání: Terinka může být vychutnávána samotná, se salátem, či natřená na čerstvé, či opečené pečivo. Složení: Libové a tučnější kachní maso 48,3%, libové a tučnější vepřové maso, kuřecí játra, vejce, mléko,
naše cena 140 Kč

Terrine de canard 130g


Typický výrobek našeho regionu Quercy, stejně tak jako foie gras a víno Cahors, velmi jemný a chutná. Podávání:  Papitou se používá na toastu jako aperitiv nebo jako první vstupní chod se salátem. Podávejte čerstvé pro každou příležitost. Složení: Libové vepřové maso a tuk 60%, kachní foie gras 20%, kuřecí játra, víno Cahors, vejce, mouka, sůl a pepř. Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie
naše cena 170 Kč

Papitou na způsob z Quercy 130 g

YTY1Yj